Cafea boabe din surse certificate

Descopera bucuria aromei autentice cu selectia de cafea de specialitate proaspat prajita Starea Natiei, provenita din culturi sustenabile din intreaga lume.

Cafea de specialitate proaspat prajita

Potrivita atat pentru espresoare automate si cafetiere clasice, cat si pentru prepararea traditionala la ibric, dupa rasnire, cafeaua boabe isi pastreaza intensitatea aromei si prospetimea gustului pentru o bautura desavarsita.

Cafea Etiopia Uraga

Uraga este un teritoriu aflat in zona estica a regiunii Guji si unul dintre putinele locuri din Etiopia unde cafeaua este cultivata la altitudini de peste 2000 de metri. Cafeaua cultivata aici beneficiaza de solul vulcanic bogat si altitudinea ridicata a zonei, rezultând in arome incredibil de complexe.”

Cafeaua Etiopia Uraga prezinta note vibrante de fructe cu sâmbure precum piersica si caisa, insotite de accente florale si o dulceata delicata de miere.

Cafea Brazilia

Evidentiind note de ciocolata neindulcita, accente de boabe de vanilie si o usoara nota de alune de padure, fiecare cana de Cafea Brazilia se desfasoara minunat pe papilele gustative, cu o dulceata distincta ce lasa un gust final complex si cremos.

Cafea Mexic

Cafeaua Mexic este o cafea premium crescuta in statul sudic Chiapas si se remarca prin gustul sau usor si delicat, precum si prin aciditatea usoara si vioaie, având un corp usor pâna la mediu.

Crescuta in coltul de sud-est al statului, in regiunea muntoasa aproape de granita cu Guatemala, se spune ca o cafea Mexic buna rivalizeaza in complexitate si putere cu cele mai fine cafele din Guatemala.

Cafea Guatemala

Cu o aroma de exceptie, cafeaua Guatemala este cultivata in Concepción Huista, in apropiere de cea mai inalta creasta montana din America Centrala.

Provenind de la fermierii din Cooperativa CODECH, aceasta cafea este cultivata la altitudini remarcabile si beneficieaza de note fructate si o aroma distincta de hibiscus.

Cafea decofeinizata

Recomandata in special persoanelor care doresc sa reduca sau sa evite consumul de cofeina, o cana de cafea decofeinizata contine la fel de multi antioxidanti ca si cafeaua clasica.

O ceasca de cafea decofeinizata din magazinul natiei te va incanta cu note subtile de ciocolata, pepene galben si lime.

Sustine productiile Starea Natiei cu orice achizitie de cafea boabe facuta in magazin, cu o donatie in site sau prin completarea unui formular pentru redirectionarea a 3.5% din impozitul pe venit.