În magazinul Starea Naţiei poţi găsi cafea proaspăt prăjită într-o varietate de sortimente pentru toate gusturile, ceai organic aromat în diverse combinaţii, vin fără alcool, pe care să-l savurezi fără regrete, precum şi miere naturală de albine.

Cafea boabe de specialitate

Disponibila în 6 sortimente aromate, cafeaua boabe de specialitate din Magazinul Naţiei este proaspăt prăjită la noi la fabrică şi te ajută să dai startul dimineţii cu note uşoare de vişine, căpşune sau ciocolată.

Ceai organic de calitate

Din plante atent selecţionate, ceaiul naţiei se serveşte neîndulcit, pentru a-l savura pe deplin. Încearcă un ceai organic în peste 30 de sortimente, potrivite pentru sezonul rece, pentru relaxare sau pentru a obţine un plus de energie.

Vin fără alcoool

Când o apuci pe drumul spre sănătate, alcoolul este unul dintre elementele nocive pe care vrei să le tai de pe lista cu obiceiuri. Asta nu înseamnă că nu poţi savura un pahar de vin fără alcool, mai bine spus dezalcoolizat, de care să te bucuri fără regrete, fără dureri de cap şi, mai ales, fără riscuri pentru sănătatea ta.

Miere naturală autentică

Pentru cei care nu pot concepe viaţa fără "ceva dulce", o alternativă mai sănătoasă poate fi mierea naturală, atunci când este consumată cu responsabilitate.

Deoarece a devenit tot mai greu să găseşti o sursă de miere de încredere, îţi propunem mierea naţiei, un produs natural, ce se distinge prin calitate de produsele contrafacute din magazine.