In magazinul Starea Natiei poti gasi cafea proaspat prajita intr-o varietate de sortimente pentru toate gusturile, ceai organic aromat in diverse combinatii, precum si miere naturala de albine.

Cafea boabe de specialitate

Disponibila in 6 sortimente aromate, cafeaua boabe de specialitate din Magazinul Natiei te ajuta sa dai startul diminetii cu note usoare de visine, capsuni sau ciocolata.

Ceai organic de calitate

Din plante atent selectionate, ceaiul natiei se serveste neindulcit, pentru a-l savura pe deplin. Incearca un ceai organic in peste 30 de sortimente, potrivite pentru sezonul rece, pentru relaxare sau pentru a obtine un plus de energie.

Miere naturala autentica

Pentru cei care nu pot concepe viata fara "ceva dulce", o alternativa mai sanatoasa poate fi mierea naturala, atunci cand este consumata cu responsabilitate.

Deoarece a devenit tot mai greu sa gasesti o sursa de miere de incredere, iti propunem mierea natiei, un produs natural, ce se distinge prin calitate de produsele contrafacute din magazine.

Sustine productiile Starea Natiei cu orice achizitie facuta in magazin, cu o donatie in site sau prin completarea unui formular pentru redirectionarea a 3.5% din impozitul pe venit.