Marul, hibiscusul si anasonul se impletesc simetric in acest ceai organic, rezultând cea mai bună băutură fierbinte pe care o poţi consuma iarna. Cojile de portocale si menta contribuie la aroma deosebita, ce te va induce in atmosfera de Craciun.
Ceai de iarna cu anason si portocale
Bun de savurat cand citesti cartea Atentie cu intentie, la micul dejun sau cand ai musafiri, ceaiul de iarna cu anason si portocale este ideal de baut neindulcit, sau cu o lingurita de miere naturala.
Beneficii ingrediente ceai de iarna
Mar
Marul este un ingredient bogat in fibre, ce contribuie la beneficiile acestui ceai de iarna, atat prin aroma specifica, dar si prin continutul de antioxidanti.
Hibiscus
Este bogat în antioxidanți și poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății inimii.
Anason
Pe langa aroma deosebita de iarna, anasonul are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la calmarea disconfortului abdominal și la îmbunătățirea digestiei.
Menta
Ceaiul de menta contribuie la ameliorarea senzației de greață, regleaza tranzitul intestinal și aduce un plus de aroma ceaiului de iarna.
Maces
Este bogat în vitamina C, ajutând la întărirea sistemului imunitar și la combaterea răcelilor și a gripei.
Coajă de portocale
Conține antioxidanți, care pot ajuta la combaterea inflamației. Coaja de portocala este unul dintre ingredientele nelipsite din deserturile si bauturile de iarna.
Goji
Gojiile sunt cunoscute pentru conținutul său ridicat de antioxidanți, care pot îmbunătăți sănătatea ochilor și pot sprijini sistemul imunitar.
Verbena
Are proprietăți calmante și poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății.
Albastrele
Ceaiul de albastrele este folosit pentru a reduce inflamația, a menţine sănătatea aparatului digestiv si pentru a proteja mucoasa gastrica.
Sustine productiile starea Natiei cu orice achizitie facuta in magazin, cu o donatie in site sau prin completarea unui formular pentru redirectionarea a 3.5% din impozitul pe venit.