Venus Garden – Ceai calmant cu fructe de toamna

52.00 lei

Ştii zilele acelea, dintre finalul de vară şi începutul toamnei? Când soarele a început deja să apună mai târziu, nopţile au devenit mai friguroase, dar grădinile sunt încă pline de flori, semn că vara încă nu a trecut pe deplin? De aici este inspirat ceaiul calmant Venus, cu fructe de toamnă, un dans aromat între măr, strugure, gutuie şi trandafiri, precum o îngânare între vară şi toamnă.

Detalii produs:

Ingrediente: Mar, strugure, lemongrass, gutui, verbena, batoane de scortisoara, coaja de portocala, floarea pasiunii, physalis, petale de trandafiri, goji

Gramaj: 100g

Ceai ORGANIC

Producator ALVEUS Austria

Ceai calmant cu fructe de toamna

Aroma inconfundabilă, dulceagă şi intensă de gutuie se îmbină cu ingredientele fresh, ca lemongrass si portocala, intr-un ceai organic pe care il poti savura in orice moment al zilei, inclusiv seara.

Ceai de floarea pasiunii, calmant si sedativ bland

Dintre ingrediente, floarea pasiunii are capacitatea de a calma si a reduce starile de anxietate si nervozitate. Din acest motiv, este ceaiul perfect pentru a fi consumat inainte de culcare, mai ales de catre persoanele care sufera de tulburari de somn.

Cum prepari un ceai calmant Venus Garden perfect

Producatorul ceaiului organic recomanda infuzarea ceaiului calmant cu fructe de toamna timp de 7-10 minute. Pentru o cana de 350 ml de ceai, se recomanda 4-5 grame in infuzor, peste care se adauga apa adusa la punctul de fierbere.

Beneficiile ceaiului Venus Garden

Mar – Bogate in antioxidanti, merele mentin sanatatea inimii si digestia, adaugand in acelasi timp o dulceata subtila amestecului.

Strugure – Strugurii, plini de vitamine si minerale, sustin functia imunitara si ofera o sursa naturala de energie.

Lemongrass – Cunoscut pentru proprietatile sale calmante, lemongrass-ul ajuta digestia si reduce stresul, oferind in acelasi timp un gust revigorant ceaiului.

Gutui – Gutuia este bogata in fibre si vitamina C, ajutand organismul la nivel digestiv si intarind sistemul imunitar, in timp ce adauga o nota astringenta.

Verbena – Verbena este renumita pentru efectele sale linistitoare asupra sistemului nervos, ajutand la relaxare si imbunatatind calitatea somnului.

Batoane de Scortisoara – Batoanele de scortisoara sunt antiinflamatorii si ajuta la reglarea nivelurilor de zahar din sange, oferind in acelasi timp o aroma picanta, de toamna ceaiului.

Coaja de portocala – Coaja de portocala este bogata in vitamina C si antioxidanti. In plus, este unul dintre ingredientele-cheie ce stau la baza gustului acestei combinatii de plante.

Floarea pasiunii – Floarea pasiunii are proprietati calmante, reducand anxietatea si facilitand relaxarea fara a cauza somnolenta.

Physalis – Physalis este o sursa buna de vitamine A si C, adjuvant in mentinerea sanatatii ochilor si intarind sistemul imunitar, in timp ce adauga o dulceata fructata ceaiului.

Petale de trandafiri – Petalele de trandafir au proprietati antiinflamatorii, oferind in acelasi timp un miros si un gust delicat si floral ceaiului.

Goji – Boabele de goji sunt o sursa bogata de antioxidanti si nutrienti, dand o stare generala de bine si oferind un gust dulce-acrisor blendului.